Логотип

Миколаївська селищна територіальна громада

Одеська область, Березівський район

10.09.2024 16:33

Привітали ювіляра

7a384359-802e-4cb8-b345-2cc054cb0476.jpg

Нещодавно свій 80-річний ювілей відзначив житель села Олексіївка Олексіївського старостинського округу Миколаївської селищної ради     Коломійчук Микола Іванович. Привітати ювіляра зі святом від імені голови Миколаївської селищної ради Віктора Купченка завітав староста округу Олексіївського старостинського округу Віктор Янов.

Микола Іванович народився 2 вересня 1944 року в багатодітній сім`ї в селі Соломірка Хмельницького району Віницької області. Навчався в Соломірській школі де закінчив 7 класів. Після закінчення школи в 14 років маючи тяжке становище в сім`ї – працював 4 роки причепщиком на тракторі, потім трактористом.

В 1961 році по 1962 рік навчався в Казахській РСР м. Целіноград в професійно - технічному училищі де отримав атестат по спеціальності тракторист – комбайнер. З 1963 по 1967 рік служив на Балтійському флоті, був командиром мотористів - електриків на кораблі. В 1968 році працював в м. Києві на автотранспортному підприємстві електриком.

В 1969 році переїхав в Одеську область і працював трактористом а потім помічником бригадира тракторної бригади в с. Василівка Миколаївського району Одеської області (ліквідований відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про утворення та ліквідацію районів» від 17 липня 2020 року № 807-IX), у 1971 році одружився, разом з дружиною Марією Степанівною виростили та виховали двох дітей, дочку - Ларису і сина - Олександра, давши їм освіту і наставлення в життя.

З 1973 року працював трактористом в колгоспі «Комінтерн» с. Олексіївка Миколаївського району, пізніше працював водієм. В 1980 році навчався в Миколаївській заочній школі і отримав атестат про середню освіту.

В 2004 році вийшов на пенсію, але продовжував працювати водієм, а пізніше кочегаром в Олексіївській середній школі.

За свої прожиті роки має 55 років трудового стажу, неодноразово за добросовісну працю нагороджувався почесними грамотами і відзнаками. 

«Шановний Микола Івановичу, бажаємо Вам щоб душевне тепло і радість завжди були з Вами. Нехай здоров’я буде надійною опорою, підтримка і любов рідних ‒ постійною і щирою. Радійте, насолоджуйтеся життям і завжди багато посміхайтеся! Нехай не в’яне краса Вашої душі, нехай не зникає добра надія Вашого серця, хай кожен день радує в колі дорогих людей»,- зазначив староста Олексіївського старостинського округу Миколаївської селищної ради Віктор Янов.