Логотип

Миколаївська селищна територіальна громада

Одеська область, Березівський район

21.08.2024 15:16

У відділі «Центрі надання адміністративних послуг» Миколаївської селищної ради жителі громади можуть скористатися адміністративною послугою – отримання Витягу з Державного земельного кадастру

5768c814-33e1-4d56-9a4b-482265c39653.jpg

Сьогодні жителі усіх населених пунктів, що входять до складу Миколаївської селищної територіальної громади, можуть отримати практично всі адміністративні послуги на місці.

Однією з таких адміністративних послуг є отримання Витягу з Державного земельного кадастру.

Найчастіше необхідність отримати витяг із Державного земельного кадастру виникає в громадян чи юридичних осіб, коли треба продати, подарувати або в інший спосіб розпорядитися земельною ділянкою.

«Відомості про земельну ділянку є відкритими та загальнодоступними, крім випадків, передбачених законодавством. Витяг з Державного земельного кадастру надається за заявою про надання відомостей з Державного земельного кадастру у паперовій формі заявником або уповноваженою ним особою особисто з документом, що підтверджує оплату послуг з надання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку щодо сплати збору (внесення плати) та з відомостями про кадастровий номер земельної ділянки. Також Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку можуть отримати у відділі «Центрі надання адміністративних послуг» Миколаївської селищної ради усі бажаючі громадяни України відповідно до вимог чинного законодавства. Крім того, заявник має можливість замовити витяг з Державного земельного кадастру в електронній формі на вебсторінці електронних послуг Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру за посиланням: https://e.land.gov.ua/auth_select. Для цього заявнику необхідно пройти ідентифікацію з використанням кваліфікованого електронного підпису»,- зазначила начальник відділу «Центру надання адміністративних послуг» селищної ради Інна Бєла.