Логотип

Миколаївська селищна територіальна громада

Одеська область, Березівський район

07.08.2024 17:42

Фахівці відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради продовжують навчання за програмою «Діти та війна. Навчання технік зцілення»

cec797b7-5744-4b28-bbdc-a4dc7095807e.jpg

Керівник відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради Анна Войченко та фахівець із соціальної роботи відділення ЦНСП Євгенія Толстова продовжили навчання за програмою «Діти та війна. Навчання технік зцілення». П’ятого серпня відбулося третє заняття для ведучих груп.

«Це стандартизована програма для групової роботи з дітьми від 8 років. Деякі елементи програми можна також використовувати і в індивідуальній роботі. Опанування програми надає практичні інструменти для роботи з дітьми в яких є ознаки/симптоми травматичного стресу. З новими знаннями готові працювати на благо нашої громади»,- зазначила Анна Войченко.

Проведення тренінгів відбувається у рамках проєкту «Забезпечення надання послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, кейс-менеджменту дітям та особам, які здійснюють догляд в Одеській та Миколаївській областях», що реалізується ГО «Звʼязок» спільно з Дитячим фондом ООН (UNICEF).