Логотип

Миколаївська селищна територіальна громада

Одеська область, Березівський район

04.08.2024 13:08

В Миколаївській селищній територіальній громаді працює електронний Реєстр посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дітей з багатодітної сім’ї

8f620067-79c7-4b3b-914e-743670de4f74.jpg

У Миколаївській громаді продовжується робота з Реєстром посвідчень обліку батьків багатодітної сім’ї та дітей з багатодітної сім’ї.

Вебдодаток системи «Реєстр посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї» впроваджено Міністерством соціальної політики України.

Реєстр створений для забезпечення єдиного державного обліку посвідчень батьків багатодітної сім’ї та посвідчень дітей з багатодітної сім’ї.

Щоб наповнити реєстр, каже начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Наталя Подлесна, потрібен час. Крім того, є сім’ї у яких завершується термін статусу багатодітної, оскільки виростають дітки.

У Миколаївській територіальній громаді обліковується 87 багатодітних сімей, у яких виховується 301 дитина. Станом на 02 серпня 2024 року опрацьовано та внесено до Реєстру інформацію про 67 багатодітних сімей (в тому числі 239 дітей), які проживають на території громади. Робота по наповненню Реєстру продовжується», - зазначила начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Наталя Подлесна.